Säker betalning - Fri spårbar leverans inom Europa med PostNord - Snabb leverans 1-2 dagar

Presentation av en smyckesdesigner och silversmed

 

                                                __________

Hur beskriver man känslan när man bara passionerat blir gripen av något? Det hände i alla fall mig när jag följde med en vän till Danmark för en silversmideskurs en helg. Jag har inte upplevt att bli så uppslukad av något och ha känslan av att huvudet kan inte det här än, men händerna kan. Och att kunna sitta i timmar och vara så koncentrerad på det man gör att inget annat existerar. För mig är det en otrolig frihetskänsla. Att kunna vara i den bubblan och faktiskt skapa saker som andra människor tycker är vackra. Att arbeta med silver har på det sättet hjälpt till att stärka min självkänsla för jag känner att jag gör något jag har fallenhet för. Jag vet på något sätt när formerna funkar. Och det gör det absolut inte alltid, men när den känslan kommer är det stort!!!

Att kunna kombinera olika områden som betyder mycket för mig har blivit viktigt och det är hur mina snäcksmycken och kanske framför allt snäckhalsbanden vuxit till att bli en hel liten serie med dessa välkända former som nu kan användas av mig som smyckesdesigner.  

Jag hade turen att hamna hos silversmed Owe Johansson, eller Owe Silverartist som han också kallar sig, den där första gången och han trodde på mig och såg min förmåga och potential . Han visade mig att allt är möjligt så länge viljan finns. Jag har även gått på Leksands Folkhögskola. Under hela denna period har jag utvecklat min passion för silver som material.

                                             __________

Artiklar om mig

Artikel i SCAN Magazine November 2018

Lättläst version:

https://scanmagazine.co.uk/reflexion-silver/

Interview in the newspaper På Limhamn / Hallå