Event

I mars kommer Reflexion silver att gästutställa hos Filialen på Agnesgatan 1 på gamla väster i Malmö och då kan du köpa eller beställa mina smycken där.

Allt inleds med en vernissage den 23 februari mellan 11 och 16. Varmt välkomna då!

Filialen är en butik där ett tiotal hantverkare ställer ut allt från silversmycken, keramik, glaskonst och läderhantverk till tygdockor och hattar. Allt är handgjort och unikt. Och du träffar alltid minst e av konstnärerna när du besöker butiken.

Öppettider är tis-fre 11-18 och lör 11-16
Välkommen!

________________________________________________________________

Konst- och Designmarknad på Stenungsbaden 2-3 mars

Välkommen till den populära marknaden för konsthantverk och design lördag och söndag den 2-3 mars kl. 10–16 på Stenungsbaden. Talangfulla konsthantverkare och kreatörer finns på plats och visar upp och säljer sina alster. Dagen bjuder på en fin blandning mellan olika konstformer, stor kreativitet och färgrik glädje.

________________________________________________________________

 

Designmarknad på Bomässan i Jkpg 8-10 mars

Designmarknad kommer äga rum på Bomässan i Jönköping. Här kommer jag att finnas med med mina silversmycken.
Det kommer att bli en Designmarknad i miniformat mitt i Bomässans hall med unik konst, smycken, inredningsdetaljer, kläder, foto, kort och mycket mer till försäljning. 

Fredag 12-18, Lördag och Söndag 10-16

Välkomna!!

________________________________________________________________

 

 

PÅSK i Aggarp på Kallerholm och i Möllebostaden

18 - 28 april

Jag kommer att finnas med i Möllebostaden på Konst i Aggarp. Vernissage den 18 april mellan 16 och 20 och sen öppet 19, 20, 21 och 22 april och 27 och 28 april mellan klockan 10 och 17. Mina smycken kommer att finnas med hela tiden och jag själv kommer att finnas på plats den 18, 19, 20 och 28 april.