Event

Reflexion silver kommer from april -19 att bli gästmedlem hos Filialen på Agnesgatan 1 på gamla väster i Malmö och du kan även köpa eller beställa mina smycken där.

Filialen är en butik där ett tiotal hantverkare ställer ut allt från silversmycken, keramik, glaskonst och läderhantverk till tygdockor och hattar. Allt är handgjort och unikt. Och du träffar alltid minst e av konstnärerna när du besöker butiken.

Öppettider är tis-fre 11-18 och lör 11-16
Välkommen!

www.filialen.se

__________________________________________________________

Hamnfestivalen på Limhamn

25 - 28 juli

Fyra Fartfyllda dagar i Limhamns Fiskehamn och Småbåtshamn. Massor av mat, aktiviteter och musik! Reflexion silver kommer att finnas med i Konst och Hantverkstältet i Fiskehamnen.
Öppet för alla.
Varmt Välkomna till Hamnfestivalen på Limhamn! __________________________________________________________

Återbruk och Hantverksmässa på Slagthuset i Malmö

14 - 15 september

Öppettider lördag 10-18 och söndag 10-17

Vi kommer att fylla Slagthuset med utställare som visar återbruk och hantverk i olika former, bla silversmide, keramik, textilkonst, glasfusing, konst, betong, fotografi, smide/gjutjärn, glasgravyr, trädgårdskonst, glashantverkare, möbelsnickare och trähantverk.

Det kommer att finnas ett showroom där varje utställare får ställa ut ett alster, med hänvisning till sin hyrda plats. Det kommer att bli en fröjd för ögat.

Arrangörer av mässan är 3 x Chalkypaint tillsammans med Slagthuset MMX, vi har själva ett stort intresse av återbruk. 3 x Chalkypaint har butik i Svedala, vi har specialiserat oss på att återbruka möbler genom att måla dem med kritfärg. Vi har bl.a. försäljning av kritfärg, vax, penslar m.m. från Autentico.

https://www.3xchalkypaint.se/Information/Nyheter/

__________________________________________________________

 

Konst- och Designmarknad Stenungsbaden

12 - 13 oktober

Välkommen till vår populära marknad för konsthantverk och design lördag och söndag den 12-13 oktober 2019 kl. 10.00–16.00 på Stenungsbaden. Talangfulla konsthantverkare och kreatörer finns på plats och visar upp och säljer sina alster. Dagen bjuder på en fin blandning mellan olika konstformer, stor kreativitet och färgrik glädje.

Lunchbuffé 159:- per person 
På vår lunchbuffé erbjuder vi en kött-, fisk- och vegetarisk rätt samt härtappat vatten, kaffe och dessert.

Lunchen serveras:
Lördag kl. 12:00-14:00
Söndag kl. 12:30-14:30

Fika i State Room. 
Där det kommer att finnas möjlighet att köpa kaffe, dricka, smörgås och godsaker, till styckpris. Fikatider beror lite på efterfrågan, men vi efter avslutad frukost och fram till ca. kl. 15:30.

Marknaden kommer att vara i vår väl tilltagna konferenssal Gripsholm och erbjuda både traditionell och samtida design med många tillfällen för intressanta och inspirerande möten. Det blir en fin blandning mellan flera olika konstformer som akvarell- original & tryck, fotokonst, ikonmålningar, silversmycken, tenntrådssmycken, textil och keramik och en hel del annat. Bara några steg bort ligger sportigt eleganta Captains Table där du förstås slinker in och avnjuter en avslappnad söndagslunch under marknaden. Boka bord här, www.stenungsbaden.se/boka-bord

www.act925event.se

__________________________________________________________