Säker betalning - Fri spårbar leverans inom Europa med PostNord - Snabb leverans 1-2 dagar

Self-love-hymn

Self-love-hymn


Upp och ner. Högt och lågt. Ibland har vi lösningar på varje problem utan större ansträngning. Och ibland fumlar man med de mest naturliga och vanliga vardagliga händelser blir problem.

Jag vill bli bättre på att nynna den för självkärlekssången. Det är ju så lätt att glömma allt bra som man faktiskt gör.

Jag har bestämt mig för att prioritera mitt eget välmående. Det inkluderar vad jag äter, hur jag rör på mig och så silver förstås!

Och allt började med att jag snubblade på anmälan till Leksands Folkhögskola @metall.lfhsk sommarkurser. Funderade lite för länge på om jag skulle gå en eller två veckor i rad (vad ska jag göra i Leksand på helgen själv?!?) och då blev båda kurserna fullbokade. Men jag har full tillit till att det ordnar sig på bästa sätt, även som reserv! Om inte, blir det Hamnfestival på Limhamn under den tiden! Inte illa det heller!!
____________________

Up and down. High and low. Sometimes we have solutions to every problem without much effort. And sometimes one fumble with the most natural and common daily tasks become a hassle.

I want to get better at humming the self-love song. It's so easy to forget every good thing you actually do.

I have decided to prioritize my own well-being. It includes what I eat, how I move and of course silver!

And it all started when I stumbled upon registration for Leksands Folkhögskola @metall.lfhsk summer courses. Thought a little too long about whether I should go one or two weeks in a row (what should I do in Leksand on the weekend on between on my own?!?) And then both courses got fully booked. But I have full confidence in that it will work out in the best way, even as a reserve! If not, it will be at Harbour Festival at Limhamn during that time! Not bad!!


Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas för de publiceras