Säker betalning - Fri spårbar leverans inom Europa med PostNord - Snabb leverans 1-2 dagar

Leksands Folkhögskola

Ring av pansarlänk i silver

Min första pansarlänk

Leksands Folkhögskola vis Siljans strand


Den allra första pansarlänken jag gjorde, som sen blev till ringar. Den kom till på kurs på Leksands Folkhögskola för två år sen tror jag. Och nu är jag väldigt nära att anmäla mig till ytterligare en sommarkurs där. Den femte i ordningen! Och Corpus!! Och gjutning som sidoprojekt. Tror inte att jag kan motstå det! Det är den där känslan när man egentligen bestämt sig, men inte anmält sig än…
____________________

The very first curbed link I made, which later turned into rings. It was created on a silversmiting course at Leksand Folk High School two years ago, I think. And now I am very close to signing up for another summer course there. The fifth in the line! And Corpus!! And casting as a side project! Do not think I can resist that! It's that feeling when you have actually decided, but not yet signed up…


Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas för de publiceras