Säker betalning - Fri spårbar leverans inom Europa med PostNord - Snabb leverans 1-2 dagar

Det anstår mig inte

Det anstår mig inte

 

Just idag känner jag precis så! Ibland är man bara nöjd ned sig utan att man gjort något som är sådär riktigt stort. I mitt fall handlade det idag om att få ett PayPal-konto att fungera med ett nytt kort. Efter att ha fått identifiera mig på 70-11 sätt både hos PayPal och hos banken är jag väldigt nöjd med mig och ganska säker på att jag faktiskt är jag just i denna stund! Den känslan kanske inte varar för evigt, men jag tar glatt tillvara på att jag har den just nu! Jag vann! Jag är faktiskt jag!! just nu!!🥰
_______________________

It does not suit me to make myself smaller than I am!
- Edith Södergran
_______________________

Just today I feel just like that! Sometimes you are just happy with yourself without having done something that is really big. In my case, it was about getting a PayPal account to work with a new card. Having been able to identify myself in a number of ways both at PayPal and at the bank, I am very happy with myself and pretty sure that I am actually me right now! That feeling may not last forever, but I happily take advantage of the fact that I have it right now! I won! I’m actually me!! Right now!! 🥰

Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas för de publiceras