Säker betalning - Fri spårbar leverans inom Europa med PostNord - Snabb leverans 1-2 dagar

Ayurvedisk Hälsorådgivning


Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut, Nationaldag och allt! Jag har gjort en Ayurvedisk Hälsorådgivning!

Vi började med att gå igenom mina dagliga rutiner, vad jag äter, hur jag mår och fortsatte med att komma fram till att jag behöver komma tillbaka till att laga mer mat, som jag var mycket bättre på före Covid. På den tiden jag gick och handlade ofta.

Nu skall jag få en 5-dagars diet som start.

Jag har fått fastställt att jag är Vata-Pitta.

Skall bli verkligt roligt att börja göra detta, för att fortsätta ett friskt liv med mycket flow och glädje.

Tack Clarissa! @ayurvedamalmo
____________________

Today I have done something I have never done before, National Day and all! I have had an Ayurvedic Health Counseling!

We started by going through my daily routines, what I eat, how I feel and continued to come to the conclusion that I need to get back to cooking more food, which I was much better at before Covid, when I went shopping often.

Now I will get a 5-day diet as a start.

I have been determined to be Vata-Pitta.

It will be really fun to start doing this, to continue a healthy life with a lot of flow and joy.

Thanks Clarissa! @ayurvedamalmo


Lämna en kommentar

Kommentarer måste godkännas för de publiceras