Secure Payment - Free tracked delivery within Europe with PostNord - Fast delivery 1-2 days

Förundran

Förundran


Jag har länge velat leva ett mer antiinflammatoriskt. Egentligen ända sen jag fick reda på att jag hade en autoimmun sjukdom.

Kan inte säga att jag på senare tid varit speciellt aktiv i detta, men det var anledningen till att jag slutade äta kött för snart 10 år sen.

Jag blev tipsad om @maria.borelius bok ”Hälsorevolutionen” för flera år sen och köpte den då, men det har inte blivit att jag läst den förrän nu!

Och vilken bok!!

Så härligt att läsa en bok som säger det som jag haft på känn, som utrycker sig utan några pekpinnar och där det dessutom är ett sånt flyt i texten! Länge sen jag läste en bok och inte blir sömnig efter två sidor!

Och så till det stora!!!

Förundrans antiinflammatoriska egenskaper!

Solnedgångars antiinflammatoriska egenskaper!

Jag som älskar solnedgångar och har väl tröttat ut folk med just dessa bilder, just för att jag känt en sån förundran. Just att stanna upp i känslan av det fullkomligt vackra! Äntligen fick det en förklaring! TACK!!!
____________________

I have long wanted to live a more anti-inflammatory life. Actually ever since I found out I had an autoimmune disease.

Can not say that I have been particularly active in this lately, but that was the reason why I stopped eating meat almost 10 years ago.

I was given a recomendation of @ maria.borelius' book "The Health Revolution" several years ago and bought it then, but it has not been that I read it until now!

And what a book !!

How wonderful to read a book about what I felt, which expresses itself without any pointers and Witherspoon such a flow in the text! Long since I read a book without getting sleepy after two pages!

And so to the big one!!!

The anti-inflammatory properties of awe!

Sunsets' anti-inflammatory properties!

I who love sunsets and have probably bored people with just these pictures, precisely because I felt such awe. Just to stop in the feeling of the absolutely beautiful! It finally got an explanation! THANKS!!!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published